Allmänna villkor

1. Allmänt
För att få handla hos Idun Design (www.idundesign.se), nedan kallad Idun Design, måste du vara över 18 år. Vid beställning i vår online-butik träffas avtal om köp när din betalning blivit godkänd. Om du handlar med annan persons personuppgifter, utan dennes medgivande, och detta innebär ekonomisk eller annan skada för Idun Design, kommer detta att polisanmälas.

Vi reserverar oss för slutförsäljning.

2. Betalning
Priserna anges i svenska kronor (SEK) och är inklusive moms. Fraktkostnad och eventuell administrativ avgift kan tillkomma, se ytterligare information nedan. Idun Design reserverar sig för eventuella fel, exempelvis prisuppgifter, kampanjer, rabattkoder eller produktuppgifter som kan uppstå online.

3. Leverans och frakt
Vi använder oss av Postnord och Schenker för transport till ditt närmaste utlämningsställe. 
Vi skickar endast varor som paket eller brev inom Sveriges gränser.

3.1 Leveranssätt
Idun Design skickar dina varor som paket eller brev inom Sverige. I dagsläget kan vi inte erbjuda leveranser till andra länder. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar orsakade av ombud.

3.2 Felleverans
Om du mot all förmodan skulle få en vara som du inte har beställt kontaktar du vår kundservice på kontakt@idundesign.se så hjälper vi dig att returnera varan.

3.3 Transportskada
Skulle du upptäcka en skada på ditt paket, anmäl det omgående på vår kontaktsida. 
Där kan du göra en skadeanmälan. Vi rekommenderar att du inte hämtar ut ett paket som är skadat, eftersom skadan då inte längre kan härledas till transporten. Om du upptäcker skadan först då du öppnat paketet och skadan är sådan att den kan kopplas till transporten, kontakta ombudet för att göra en skadeanmälan senast 7 dagar från det att du tagit emot din vara.

kontakt@idundesign.se

Kollektioner